Miljø/CSR

Vi passer på miljøet
- vor grønne forretningsmodel
og miljøcertificeringer gavner
både kunder og miljø...

Din virksomhed kan få gavn af vores ekspertise på miljø-området. Ved at vælge iprinting har du taget et aktivt valg om at købe miljørigtige tryksager og reklameartikler.

For blot få år siden var det næsten umuligt at beregne klimaaftrykket hos i den grafiske branche.

I dag ved vi helt præcist, hvor meget hver enkelt proces belaster og har endvidere mulighed for at klima-neutralisere vore tryksager.

Vi trykker grønt – og det dokumenterer vi for vore kunder via konceptet ClimateCalc, som er en særlig bæredygtigheds-software. Den kan vi bruge og tilbyde vore kunder grundet vores GCO-miljøcertificering udstedt af Grakom, den grafiske arbejdsgiverforening.

Fordelen for vore kunder med denne certificering er muligheden for at dokumentere enhver tryksags klimaaftryk og, hvis man ønsker det klimakompensere. Derfor kan vi tilbyde 100% klimaneutrale tryksager.

Med andre ord bliver vi som leverandør af grafisk arbejde, tryksager og merchandise fuldt integreret i vore kunders miljø- og bæredygtighedspolitik på et fuldstændig operationelt plan. Det kan ingen andre i Sønderjylland tilbyde.

I forbindelse med certificeringsprocessen har vi blandt andet investeret målrettet i energioptimeringer i virksomheden. En ny printlinje samt solceller og grøn energi er nyt tiltag. Vi har optimeret på næsten alle vore processer til fordel for miljøet.

Vi er ligeledes blevet uddannet i at sparre med vore kunder om deres optimeringsmuligheder inden for grøn, grafisk produktion til gavn og glæde for miljøet.

Skal vi fortælle mere om kundefordelene ved denne certificering, kontakt os da på 74 64 40 38.

Om vores miljøcertificering

I forbindelse med den omfattende miljøcertificeringsproces har Iprinting.dk kritisk og med tættekam gennemgået alle interne processer med fokus på mulige miljøgevinster og forbedringer.

Funderede beslutninger er truffet for at optimere og nedbringe trykkeriets klimaaftryk og CO2-udslip, så det i dag er reduceret markant, og virksomheden er miljøcertificeret efter nyeste standarder.

Vore kunder får ved hver tryksag, hvis ønsket, en miljørapport via programmet ClimateCalc, og man kan vælge klimakompensation i forbindelse med tryksagskøbet, så man holder sig CO2-neutral, hvilket i dag er et mål for mange virksomheder.

Vi tager alle aspekter af produktionen med i beregningen lige fra energiforbrug, papir og transport, så omgivelserne har fuld transparens i forhold til den klimabevidste virksomheds indkøb.

 

Iprinting er det rigtige valg af samarbejdspartner, hvis din virksomhed ønsker en mere grøn og bæredygtig profil.